Українці вважають народження дитини важливішим за кар'єру

Українці вважають народження дитини важливішим за кар’єру

Результати тесту "Мій шлях до батьківського щастя"

Українці вважають народження дитини важливішим за кар'єру

Пам’ятаєте тест, який ви проходили на нашому сайті? Його пройшли вже понад 200 осіб, які не побоялися поділитися своїми думками щодо питань безпліддя та планування сім’ї.

За першими результатами, переважна більшість опитаних розуміють важливість вчасного звернення до лікаря-репродуктолога, а лише близько 20% вважають достатнім лікування у лікарів широкої спеціалізації, таких як терапевт чи гінеколог.

Разом з цим, підвищується рівень довіри до сучасних медичних технологій, адже 9 із 10 українців вважають екстракорпоральне запліднення (ЕКЗ) цілком природним способом народити дитину.

Попри всі перешкоди, дитина залишається головною цінністю для українських сімей: 80% вважають, що варто в першу чергу зосередитись на народженні дітей, адже з віком шанси завагітніти зменшуються.

Наразі у вас ще є можливість пройти тест «Чи легкий шлях до батьківства?» та перевірити наскільки ви обізнані в такій складній та табуйованій темі. Для цього перейдіть у розділ «Тест».

Ми сподіваємося, що такі проекти допоможуть вам прийняти правильне рішення та втілити свою найзаповітнішу мрію про народження дитини.