Згода на обробку персональних даних

 

Цим я надаю адміністрації веб-сайту www.pochutymamo.com.ua проекту «Почути «Мамо!» (далі – «Сайт проекту») однозначну згоду на обробку моїх персональних даних, в розумінні Закону України «Про захист персональних даних», наданих мною з метою участі в обговоренні питань, що висвітлюються на сайті та/або щоб задати питання Експерту (далі – «Мета обробки»).

Дана згода передбачає використання моїх персональних даних в такому обсязі: Ім’я, адреса електронної пошти.
Термін обробки персональних даних визначаю необмеженим, але не більше, ніж це необхідно відповідно до Мети обробки.Ця згода може бути відкликана шляхом подання мною відповідного письмового повідомлення адміністрації Сайту проекту не менше ніж за 1 (один) місяць до моменту відкликання згоди.

Ця згода надається на здійснення будь-яких дій щодо моїх персональних даних, які необхідні або бажані для досягнення зазначеної вище мети, включаючи, але не обмежуючись: збір, систематизацію, накопичення, зберігання, знеособлення, блокування, знищення, а також здійснення інших дій з моїми персональними даними з урахуванням чинного законодавства України, без права передачі третім особам.

На момент підписання даної Згоди підтверджую, що повідомлений (а) про адміністрацію Сайту проекту як про Власника персональних даних, склад та зміст зібраних персональних даних, мої права як суб’єкта персональних даних, передбачених Законом України «Про захист персональних даних», мету збору персональних даних та осіб, яким персональні дані можуть бути передані.