Політика конфіденційності

 

Адміністрація веб-сайту www.pochutymamo.com.ua проекту «Почути «Мамо!» (далі – «Сайт проекту») визнає важливість захисту особистої інформації та поважає конфіденційність відвідувачів нашого веб-сайту, і саме тому ми створили цю політику конфіденційності, яка розповсюджується на Вас з моменту, коли Ви зайшли на цей веб-сайт.

Для цілей даної політики конфіденційності деталізуємо поняття персональних та загальних даних. Персональні дані – це дані про фізичну особу, яка ідентифікована, або дані, за допомогою яких вона може бути конкретно ідентифікована. Права відвідувачів охороняються Законом України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 року N 2297-VI.

Для доступу до цього веб-сайту Адміністрація Сайту проекту не вимагає реєстрації або надання персональної інформації та не збирає персональні дані у відвідувачів. У випадку зацікавленості взяти участь в обговоренні певних питань на сайті та приєднатись до проектів, які можуть опубліковуватись на сайті, відвідувачам пропонується дати згоду на обробку персональних даних за встановленою формою.

Загальна інформація – це інформація, яка дозволяє нам краще налаштувати сайт до потреб користувачів і стосується таких даних: кількість відвідувачів сайту, статистика перегляду окремих сторінок та користування функціональними додатками, що розміщені на сайті, типи браузера та операційної системи, інформація про провайдера Інтернет-послуг тощо. Таку інформацію ми отримуємо автоматично та в узагальненому (не персоніфікованому) вигляді.

Для збору зазначеної вище загальної інформації ми також можемо використовувати технологію “Сookies”, яка є певною інформацією, що залишається нашим веб-сайтом на комп’ютері відвідувача. “Cookies” надсилаються назад тільки на сервер сайту, який їх залишив, коли відвідувач повертається на сайт.

“Cookies” можуть сказати нам, як, коли і якою кількістю людей переглядались сторінки нашого веб-сайту. Технологія “Cookies” не містить особистої (персональної) інформації, не зчитує інформацію з Вашого жорсткого диску та не може жодним чином вносити зміни до Вашої операційної системи. Завдяки інформації, яку ми отримуємо шляхом використання технології “Cookies”, ми намагаємось постійно вдосконалювати наш веб-сайт. Зокрема, ми можемо використовувати цю інформацію для того, щоб зробити нашу інформацію більш доступною для Вас, а Сайт проекту в цілому – зручнішим для користування.

Виключно Адміністрація Сайту проекту та організації, що співпрацюють з нами, адмініструючи цю інформацію, будуть мати доступ до зібраної загальної (не персоніфікованої) інформації. Ми можемо користуватись послугами третіх осіб для того, щоб досліджувати, обробляти дані та підтримувати наш веб-сайт, його зміст, або програми від нашого імені. В такому випадку, ми вимагаємо від них дотримання політики конфіденційності та забороняємо використовувати будь-яку інформацію сайту з іншою метою.

Ця політика конфіденційності може бути змінена нами в будь-який час. Будь ласка, перевіряйте веб-сайт час від часу для того, щоб бути в курсі змін.